Cottover

Esittelyssä Cottover vaatemerkki, jonka valikoimasta löydät Reilun kaupan luomupuuvillasta ja kierrätetystä polyesteristä valmistettuja huppareita, collegepaitoja, t-paitoja, pikeepaitoja sekä muita ekologisia mainostekstiilejä. Meiltä voit tilata Cottover vaatteet omalla painatuksella tai brodeerauksella!

cottover
cottover huppari
cottover reilu kauppa colleget

Cottover hupparit ja collegepaidat omalla logolla brändättynä (painatus tai brodeeraus)!

Alla olevista kuvista näet poimintoja mallistosta. Cottover hupparit ja collegepaidat löydät meidän Fairtrade -vaatemallistosta. Myös nämä tuotteet toimitamme painettuna, brodeerattuna yrityksen logolla tai muulla mainospainatuksella. Siirry katsomaan Reilun kaupan hupparit ja colleget. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Cottover vaatteet kustomoituna omalla painatuksella tai brodeerauksella.

cottover naisten vetoketjullinen huppari
cottover miesten vetoketjuhuppari
cottover half zip collegepaita
cottover naisten huppari
cottover miesten huppari
cottover unisex collegepaita

Cottover ekologiset mainosvaatteet

Cottover on yritystekstiilejä valmistava vaatemerkki, jonka vaatteet ovat valmistettu Reilun kaupan luomupuuvillasta. Vaatteet valmistetaan ihmisten ja ympäristön hyvinvointia ajatellen. Ekologisuus on päivän trendi ja Cottover on keskittynyt ympäristöystävällisiin, ekologisiin mainostekstiileihin. Tuotevalikoimasta löydät muun muassa huppareita ja collegepaitoja miehille, naisille ja lapsille sekä näiden lisäksi mallisto kattaa unisex malliset paidat, joita molemmat sukupuolet voivat käyttää. Kaikkia tuotteita yhdistää laaja väri- ja kokovalikoima, hyvä laatu sekä ympäristöystävällisyys.

 

Fairtrade / Reilu kauppa, Joutsenmerkki, Öko-tex ja GOTS -sertifikaatit takaavat vaatteiden vastuullisuuden ja ekologisuuden

Sertifikaatit takaavat, että vaatteet ovat valmistettu vastuullisesti, eettisesti, ekologisesti sekä kestävää kehitystä ajetellen. Kaikissa Cottover -tuotteissa on seuraavat sertifikaatit: Reilu kauppa, Joutsenmerkki, Öko-tex 100 ja GOTS.

 

Vaatteiden valmistus ja vastuullisuus (eettisyys)

Cottover vaatteiden luomupuuvilla tulee muutamalta viljelijältä Intiasta. Luomupuuvilla on puhdasta eikä sen viljelyssä ole käytetty myrkkyjä kuten esimerkiksi torjunta-aineita, tuholais- / hyönteismyrkkyjä ja keinotekoisia lannoitteita. Vaatteiden valmistus ja viimeistely tehdään Bangladeshissa. Jokaisesta tuotannon vaiheesta kirjataan todistus, jolla pystytään todentamaan valmistuksen kaikkien vaiheiden eettisyys ja vastuullisuus, eli onko kaikki valmistusprosessit noudattaneet vastuullista tuotantoa.

Meidän omat mielipiteet Cottover -tuotemerkistä

Olemme myyneet jo pidemmän aikaa Cottoverin vaatteita yrityksille sekä olemme itse käyttäneet muun muassa niiden huppareita. Omakohtainen kokemus ja mielipide Cottover huppareista on, että laatu on hyvä, huppari ei tunnu liian paksulta, mutta yksi asia kannattaa pitää mielessä: koot ovat tavallista pienempiä. Minä käytän esimerkiksi L kokoisia miesten huppareita ja Cottoverin L koko on aavistuksen tavallista pienempää kokoa. Eli tuotteisiin kannattaa tutustua ennen tilaamista tai toinen vaihtoehto on valita itselleen yhtä kokoa suurempi hupparimalli. Kolmas vaihtoehto on pyytää meitä lähettämään teille kokotaulukko, josta voitte arvioida, minkä kokoinen vaate sopii teille parhaiten.

Hyvää

+ Hyvä laatu (laadukas)

+ Värivalikoima (useita värivaihtoehtoja)

+ Kokovalikoima (kokoja jopa 4XL asti)

+ Ympäristöystävällisyys (luomua)

Huonoa

– Vaatteiden mitoitus: koot ovat normaalia pienempiä – valitse yhtä kokoa suurempi vaate

– Hinnat ovat hieman arvokkaampia verrattuna muihin ekologisiin mainostekstiileihin.

 

Taustatietoa Cottover brändistä

New Wave Group halusi laajentaa tuotevalikoimaansa ekologisiin mainostekstiileihin ja heidän ratkaisu oli luoda Cottover brändi, jonka mallistosta löydät ainoastaan luomuvaatteita. Cottoverilla on valikoimassa mm. t-paitoja, pikeepaitoja, kauluspaitoja, huppareita, svetareita / collegepaitoja, kangaskasseja ja pipoja. New Wave Group omistaa useita tunnettuja yritystekstiileihin keskittynyttä vaatemerkkiä kuten esimerkiksi Clique, James Harvest Sportswear, D.A.D Sportswear, Graphix Sportswear, Cutter & Buck, Printer Active wear, Craft sportswear, J.Harvest & frost jne. New wave group konserni on pohjoismaiden suurin mainostekstiilien tukkuri. Meiltä saat tilattua näiden kaikkien tuotemerkkien tuotteita, vaikka niitä emme esittele tällä sivustolla. Ota yhteyttä – Kysy lisätietoja!

Katso Cottover kuvasto.

 

Katso myös: B&C

Osoite

Metsänneidonkuja 6

02130 Espoo

Ota yhteyttä

Tel +358 (0) 20 7107470

info@hupparipainatus.fi

Palvelemme teitä

Ma-Pe 9.00 – 16.30