Ota yhteyttä

 

osoite
Osoite

Metsänneidonkuja 6

02130 Espoo

puhelinnumero
Puhelinnumero

+358(0)207107470

sähköposti
Sähköposti

info@hupparipainatus.fi

Aukioloajat
Aukioloajat

Ma-Pe 9.00 – 16.30

Tietoa meistä – Huppareita painatuksella vuosien kokemuksella

Me tunnemme hupparit ja collegepaidat sekä niihin parhaiten sopivat painatus- ja broderaustekniikat. Lähes kymmenen vuoden aikana olemme toimittaneet tuhansia collegepaitoja ja huppareita painatuksella sekä brodeerauksella. Huppari Painatus on osa Mediawearin mainosvaatteisiin keskittynyttä kokonaisuutta. Sivuston ideana on tarjota helppo tapa löytää hyviä huppareita ja collegepaitoja, joihin saa oman painatuksen ja brodeerauksen, esimerkiksi logon, tekstin tai kuvan. Sivustolla esittelemme ainoastaan poimintoja valikoimasta. Huomioithan, että yksittäiskappaleita emme myy, vaan ainoastaan hieman suurempia määriä, alkaen 10 kappaleesta. Me panostamme ekologisuuteen ja tämän vuoksi suuri osa valikoiman huppareista ja collegepaidoista ovat valmistettu luomupuuvillasta. Toki mallistosta löydät perinteisiä puuvillasta ja muista materiaaleista valmistettuja vaihtoehtoja. Ota yhteyttä, niin tarjoamme teille parhaiten sopivat collegepaidat ja hupparit omalla painatuksella.

Alla esittelemme meidän muita sivustoja.

Mediawear

Mediawear on mainosvaatteita, mainostuotteita ja liikelahjoa myyvä yritys, joka omistaa mm. Huppari Painatus -sivuston. Mediawearin nettisivuilta löydät tuhansia mainostuotteita, mainoslahjoja ja liikelahjoja sekä vaatteita yrityksille.

www.mediawear.fi

Mediawear Custom Apparel

Ekologisiin vaatteisiin ja mainostekstiileihin keskittynyt Mediawear Custom Apparel on se meidän alkuperäinen luomuvaatteiden sivusto, josta löydät ainoastaan eettisesti & vastuullisesti valmistettuja ekologisia mainostekstiilejä. Huppari painatus -sivustolta löydät osan siellä olevasta tuotevalikoimasta.

www.customapparel.fi

Osoite

Metsänneidonkuja 6

02130 Espoo

Ota yhteyttä

Tel +358 (0) 20 7107470

info@hupparipainatus.fi

Palvelemme teitä

Ma-Pe 9.00 – 16.30