Usein kysytyt kysymykset

Tietoa huppareiden ja vaatteiden tilaamisesta omalla painatuksella tai brodeerauksella

 

Mikä on vähimmäistilausmäärä?

Olemme asettaneet vähimmäistilausmäärän painettujen vaatteiden tilauksille kymmeneen kappaleeseen (10 kpl). Ota yhteyttä asiakaspalveluun, jos haluat tilata pienemmän määrän. Yksittäiskappaleita emme toimita, mutta jos olette esimerkiksi tilaamassa yli 5 paitaa tai hupparia, niin kysykää lisätietoja! Autamme mielellämme.

 

Saanko tilata useita eri paitamalleja samaan tilaukseen?

Kyllä voitte tilata useita eri mallisia paitoja samaan tilaukseen. Mikäli haluatte säästää rahaa, suosittelemme tekemään samat painatukset tai brodeeraukset kaikkiin vaatteisiin ja samalla painovärillä (painatus). Brodeerauksessa lankavärin vaihdosta ei veloitetaan erillistä kustannusta, eli logobrodeerauksen väritystä voidaan veloituksetta muuttaa. Eli toisin sanoen, sama painatus tai brodeeraus kaikkiin tuotteisiin on kustannustehokkain ratkaisu.

 

Onko mahdollista tilata erivärisiä paitoja, joihin tulee identtinen painatus kaikkiin paitoihin?

Kyllä on mahdollista tilata useamman väristä paitaa samalla painatuksella. Painatuskustannukset eivät nouse, jos painatusvärejä ei muuteta eri väristen paitojen painamisessa.

 

Toimitusaika: kuinka nopeasti toimitatte hupparit painatuksella?

Normaalisti toimitamme hupparit painatuksella noin 2-3 viikossa. Jossain tapauksissa pystymme toimittamaan vaatteet painatuksella jopa nopeammin. Kysy tarkka toimitusaika.

 

Deadline: voitteko toimittaa painetut vaatteet tiettyyn päivämäärään mennessä?

Kyllä, olemme joustavia toimituksen suhteen. Ilmoita meille tarjouspyyntövaiheessa, milloin haluat toimituksen. Pystymme toimittamaan tuotteet sovittuna ajankohtana, esimerkiksi ennen tulevia messuja tai tapahtumaa. Toivottu toimitusaika kannattaa ehdottomasti ilmoittaa meille, jos teillä on kiire saada painetut vaatteet ajoissa tulevaan tilaisuuteen.

 

Missä muodossa haluatte painoaineiston toimitettavan?

Logo- / painatusaineisto olisi suositeltavaa toimittaa meille vektorigrafiikkana. Vektorit ovat useimmiten .pdf, .ai, .eps, .svg –päätteisiä tiedostoja. Vetkoritiedostoja voit luoda esimerkiksi Adobe illustrator –ohjelmalla. Huomioithan, että esimerkiksi jpg-kuvan tallentaminen toiseen muotoon (esim. pdf), ei tee siitä vektoria. Mikäli ette pysty toimittaamaan aineistoa vektorigrafiikana, niin toinen vaihtoehto on jpg-kuvatiedosto hyvällä resoluutiolla (vähintään 300 dpi). Kolmas vaihtoehto on pyytää graafikkomme muokkaamaan aineiston vektoriksi (lisäkustannusta vastaan).

 

Mikä on paras hupparin painatusmenetelmä?

Paras painatusmenetelmä huppariin riippuu painettavasta logosta ja varsinkin sen yksityiskohdista. Lähetä kuva logosta meille sähköpostitse, niin kerromme, millä painomenetelmällä suosittelemme logon kustomointia huppariin.

 

Mikä on halvin menetelmä toteuttaa logo huppariin?

Mikäli olette tilaamassa suuren määrän huppareita logolla, niin useimmiten silkkipainatus on halvin painatusmenetelmä (suurissa tilausmäärissä). Brodeeraus on myös halpa logon merkkaustapa, mutta silloin logon koon pitää olla pieni, jotta brodeerauslankaa ei käytetä paljoa logon ompeluun. Molemmissa logon merkintämenetelmissä veloitetaan aloituskustannus ja tämän takia nämä ovat hinnaltaan hieman arvokkaampia pienten tilauserien merkkaamisessa. Lämpösiirtopainatus on kustannustehokkain pienten tilausmäärien toteuttamiseen ja varsinkin moniväriset printit ovat melko edullisia pienissä määrissä, verrattuna silkkipainatukseen ja brodeeraukseen.

 

Kuinka leveä logo voidaan painattaa paitaan?

Painatuksen suositeltavat maksimileveydet vaihtelevat sen mukaan, mihin kohtaan paitaa tehdään painatus. Vetoketjullisen hupparin vasempaan tai oikeaan rintaan sekä paidan hihaan voidaan painattaa maksimissaan noin 10-12 cm leveä logopainatus. Paidan etupuolelle ja selkään voidaan painattaa logo maksimissaan 30 cm leveänä.

 

Haluamme logon painettavan omilla pantone väreillä – onnistuuko?

Kyllä onnistuu esimerkiksi silkkipainatuksella ja brodeerauksella. Silkkipainovärit voidaan värjätä vastaamaan logon pantone värejä. Brodeerauslangaksi valitaan logon pms väriä lähin mahdollinen lankaväri.

 

Saanko nähdä vedoksen / luonnoksen ennen painotöiden aloittamista?

Voimme hyvin tehdä vedoksen teille, jotta näette, miltä painatus näyttää vaatteessa. Näin voit olla varma, että painatuksesta tulee toivomasi mukainen. Pyydä meitä tekemään vedos ennen tuotannon aloittamista.

 

Kuinka monella painatusvärillä on mahdollista tehdä paitapainatuksia?

Valkoisen värisille paidoille suosittelemme toteuttamaan painatuksen maksimissaan 6 painovärillä (silkkipainatus) ja värillisiin paitoihin 5 painatusvärillä. Mikäli logossa tai kuvassa on yli 6 väriä, niin sekään ei ole ongelma, mitä emme pystyisi ratkaisemaan. Kysy lisätietoja!

 

Onko yksivärinen painatus samanhintainen kuin moniväripainatus?

Yksivärinen painatus on aina edullisempi kuin monivärinen printti. Brodeerauksessa logon värien määrällä ei ole vaikutusta hintaan.

 

Sisältyykö tuotteiden sivuilla esitettyihin painatushintoihin yksi vai useampi painatus?

Tuotekohtaisilla sivuilla esitellyt painatushinnat sisältävät yhden yksivärisen painatuksen. Lisäpainatukset ja moniväripainatukset hinnoitellaan erikseen. Pyydä tarjous!

 

Teettekö painatuksia muihin kuin teiltä ostettuihin huppareihin?

Teemme painatuksia ja brodeerauksia ainoastaan meiltä hankittuihin huppareihin ja vaatteisiin. Emme siis painata huppareita, joita et ole meiltä ostanut.

 

Saanko ostaa huppareita ilman painatusta?

Kyllä saatte tilata huppareita ilman kustomointia.

 

Maksaminen – voitteko antaa meille maksuaikaa vai lähetättekö laskun ennakkomaksuna?

Yrityksille tarjoamme maksuaikaa, eli lähetämme teille laskun sen jälkeen, kun vaatteet ovat teille toimitettu. Yksityishenkilöille asia käsitellään tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä, niin keskustellaan asiasta tarkemmin.

 

Miksi hinnat ovat alv 0 %?

Syy, miksi ilmoitamme hinnat ilman arvonlisäveroa on se, että myymme yrityksille vaatteita ja yrityspuolen käytäntönä on näyttää hinnat alv 0 %. Voit toki pyytää meitä laskemaan tarjouksen sisältäen arvonlisäveron 24 %.

 

Toimituskulut – mitä maksaa toimitus?

Toimituskulut määräytyvät tilausmäärän mukaan. Huppareita ja collegepaitoja mahtuu yhteen laatikkoon noin 20 kpl. Yhden laatikon toimituskustannus Postilla on noin 17 € (alv 0 %). Kysy tarjouspyyntövaiheessa tilauksen toimituskulut.

 

Ilmainen toimitus – tarjoatteko ilmaista toimitusta?

Kyllä, voimme tarjota ilmaisen toimituksen. Toimituskulut laskemme siten, että ne sisältyvät tarjoushintaan.

 

Voitteko toimittaa hupparitilauksen useaan eri toimipisteeseen?

Toimitamme halutessasi tilauksen useampaan toimitusosoitteeseen. Jokaisen lähetyksen toimituskulut veloitetaan.

 

Saammeko sovittaa huppareita ja collegepaitoja ennen tilausta?

Kyllä, voimme toimittaa teille vaatteita nähtäväksi ja sovitettavaksi ennen lopullisen tilauksen tekoa, jotta jokainen saa valita itselleen sopivan kokoisen paidan. Näytepaidat sovitukseen toimitamme vasta sen jälkeen, kun olette hyväksyneet tarjouksen. Lähetä meille tarjouspyyntö toivomallesi tuotteelle ja mikäli hinta on ok, niin voit pyytää meitä toimittamaan teille hupparimalleja ja muita vaatteita nähtäväksi.

 

Onko teillä myymälä, jonne voi tulla katsomaan tuotevalikoimaa?

Kyllä, meillä on Espoon Tapiolassa myyntinäyttely, jonne voitte tulla tutustumaan mallistoon. Sovi tapaaminen!

 

Minkä takia ostaisimme juuri teiltä hupparit logolla?

Voimme mainita kolme syytä, miksi meiltä kannattaa ostaa huppareita logolla ja nämä ovat ekologisuus, laatu sekä hinta. Tuotteemme ovat ekologisia, joten teet ekoteon ostamalla meiltä hupparit. Vaatteemme ovat laadukkaita, joten voit olla varma, että teidän ei tarvitse pettyä tuotteiden laatuun. Hintatasomme on edullinen, vaikka tuotteiden laatu on korkea.

 

Oletteko kotimainen yritys?

Kyllä olemme Suomalainen yritys. Vaatteita ei valmisteta Suomen maalla, mutta tekstiilipaino ja brodeeraamo sijaitsee Suomessa. Meiltä (Mediawearilta) ostamalla tuet kotimaista yritystoimintaa.

 

Reklamaatio – Jos tuote on viallinen, miten se minulle korvataan?

Mikäli ostamasi tuote on viallinen / virheellinen, niin ehdottomasti sinulla on oikeus hyvitykseen. Reklamaation korvaukseksi tarjoamme muutaman vaihtoehdon: hyvityslasku tai korvaava tuote tilalle (mikäli on mahdollista).

 

Tietoa huppareiden ja collegevaatteiden materiaaleista, yksityiskohdista sekä väreistä 

Mikä on raglan hiha?

Raglan hiha on yksiosainen hihatyyppi, jonka sauma alkaa kaula-aukosta (pääntiestä) ja päättyy kainalon alle. Raglan hihallisen paidan etuja ovat parempi liikkuuvuus ja se on helpompi pukea päälle. Raglan hihoja näet esimerkiksi tietyissä huppari- ja collegepaitamalleissa. Alla näet kuvan collegepaidan raglan hihasta. 

raglan hiha

Mitä tarkoittaa meleerattu?

Meleerattu tarkoittaa kangasväriä, joka ei ole täysin yksivärinen. Meleeraus saadaan aikaiseksi sekoittamalla erivärisiä kuituja keskenään. Alla olevasta kuvasta näet meleeratun harmaan värin.

meleerattu harmaa

Mikä on kengurutasku?

Kengurutasku on perinteinen hupparin etutasku. Katso kuva kengurutaskusta.

kengurutasku

Mitä on kierrätetty polyesteri (kierrätyspolyesteri)?

Kierrätyspolyesteri on kierrätetyistä muovisista juomapulloista valmistettua polyesteriä. Kierrätetyn polyesterin englanninkielinen lyhenne on RPET.

 

Mitä on luomupuuvilla?

Luomupuuvilla on ekologisesti kasvatettua puuvillaa, jonka viljelyssä ei ole käytetty hyönteismyrkkyjä ja muita haitallisia torjunta-aineita. Puuvilla viljellään luonnonmukaisesti ilman tehokastelua ja keinotekoisia lannoitteita. Ekopuuvillan siemeniä ei ole geenimanipuloitu (GMO-vapaa). Luomupuuvilla on ympäristön ja kestävän kehityksen kannalta huomattavasti parempi vaihtoehto, verrattuna tavanomaiseen puuvillaan.

Ekopuuvillavaatteiden kaikki valmistusprosessit täytyvät noudattaa luomutuotannon sääntöjä. Tällä tarkoitan, että pelkkä ekologinen viljely ei riitä, vaan myös luomupuuvillan värjäämisessä ja viimeistelyssä käytetään ainoastaan luomutuotannon vaatimukset täyttäviä ympäristöystävällisiä värejä sekä viimeistelytapoja.

Löysitkö vastauksen kysymykseesi? Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää. Autamme mielellämme.

 

Osoite

Metsänneidonkuja 6

02130 Espoo

Ota yhteyttä

Tel +358 (0) 20 7107470

info@hupparipainatus.fi

Palvelemme teitä

Ma-Pe 9.00 – 16.30