Brodeeraus

Brodeeraus on laadukas tapa toteuttaa logo huppareihin ja collegepaitoihin.

Mitä on brodeeraus?

Brodeeraus tarkoittaa menetelmää, jolla ompelukoneen tavoin logo ommellaan esimerkiksi vaatteeseen. Brodeeraukset toteutetaan brodeerauskoneella, joka on ammattikäyttöön suunnattu laite, jolla saadaan luotua laadukkaat logot tekstiileihin. Brodeerauslankojen värejä on tarjolla huomattava määrä ja se mahdollistaa sen, että esimerkiksi brodeerattavan yrityksen logon värit saadaan vastaamaan omia pantone (pms) värejä.

 

Brodeerauksen vahvuudet

  • Laadukas ja kestävä: brodeeraus ei haalistu eikä kulu ajan myötä pois, vaan pysyy hyvännäköisenä koko vaatteen elinkaaren ajan
  • Moniväriset logot eivät nosta brodeerauksen hintaa.

 

Brodeerauksen hinta

Brodeeraukseen hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat:

  • Tikkimäärä: kuinka paljon brodeerauslankaa käytetään logon brodeeraamiseen. Eli mitä suurempi on brodeerattava logo, sitä arvokkaampi on hinta
  • Tilausmäärä: brodeerattavien tuotteiden määrällä on jonkin verran vaikutusta brodeeraushintaan.

Meiltä saat collegepaidat ja hupparit brodeerauksella edullisesti – laadusta tinkimättä.

 

 

Katso alla video, jossa kerrotaan mitä on brodeeraus. Huom. kyseinen video ei ole meidän Suomen brodeeraamosta, vaan videon on tehnyt eräs yhteistyökumppanimme. Haluatko tietää lisää brodeerauksesta? Ota yhteyttä / kysy lisätietoja!

 

Brodeerauksen lisäksi tarjoamme myös muita menetelmiä, joilla toteutamme logopainatukset ja suosituin näistä on silkkipainatus.

Osoite

Metsänneidonkuja 6

02130 Espoo

Ota yhteyttä

Tel +358 (0) 20 7107470

info@hupparipainatus.fi

Palvelemme teitä

Ma-Pe 9.00 – 16.30